Varför välja Dräktverkstan?

 

Fabrikskvalitet

Tanken med konceptet "Dräktverkstan" när vi startade 2011 var att leverera högsta tänkbara kvalitet på service av marina plagg. Hos oss är inte dräktservice en bisyssla, utan vår centrala affärsidé! Vi servar i genomsnitt 5 dräkter per dag, vilket ger oss en svårslagen erfarenhet. Våra kunder består av allt från nybakade sportdykare till dykbasar offshore. Vår Portfolio ger en glimt av vårt kvalitetstänk.

Stort utbud av produkter

Vi lager- och saluför ett stort utbud av produkter och tillbehör rörande torrdräkter: Ventiler, ringsystem, tätningar, torrdräktskedjor, boots, förstärkningspaneler, huvor, torrhandskar mm.
Tillverkning

Vi tillverkar och skräddarsyr dräkttillbehör av alla slag. Kontakta oss om du behöver något som inte finns!
Fri konsultation angående vad som passar dig bäst

Vi tycker att det är viktigt att du får rätt produkter från början som passar dig och din dykstil optimalt. Tveka inte att slå oss en signal om du vill veta mer om t.ex: ringsystem och hur de fungerar, vilka bootsmodeller som passar just din dykning, torrdräktskedjor och vad vi rekommenderar till just din torrdräkt osv. Vi ser till att du blir så nöjd som möjligt när du servat/modifierat dräkten hos oss!

Vi håller dig uppdaterad genom hela serviceförfarandet

När du servar din dräkt hos Dräktverkstan blir du kontinuerligt uppdaterad om vad som händer. Du blir sms-aviserad när dräkten ankommit till oss (för er som skickar med paket), samt när servicen påbörjas och när den avslutas. Skulle oförutsedd service behövas (ex. om kedjan läcker väldigt kraftigt vid ett trycktest), ringer vi alltid upp dig för att hitta den lösning som passar bäst.

5 års garanti på alla arbeten

Vi är noga med att du som kund ska känna dig trygg när du servar din dräkt hos oss. Därför ger vi dig hela 5 års garanti på servicearbeten utförda i vår verkstad, helt enkelt marknadens längsta servicegaranti! Läs mer om våra garantier här.


Prislista på dräktservice:

   Dräktservice Privatkunder 2016 (ink moms)

   Dräktservice Företagskunder 2016 (ex moms)