Torrhandsksystem från SI TECH

För sport- och teknisk dykning.

Antares
Världens smidigaste och bekvämaste torrhandsksystem heter Antares. Detta system är en utbyggnation av det modulära manschettsystemet QCS Oval och är designat att passa detta därefter. Tack vare av sin ovala design slipper du tidigare problem såsom klumpighet med att systemet är i vägen vid ex krandrillar. Systemet tätas med dubbla o-ringar mellan handsk- och styvring. OBS! Personer med "större" händer kan ha problem att komma igenom detta system.

Komplett system inkluderar PU-dräktringar, styvringar, manschetter, handskringar, supportringar och låsringar. Reservdelar som ingår är extra o-ringar, silikonslangar, specialfett för o-ringarna samt manual. Detta ringsystem är det vi installerat flest av i jämförelse med andra system.
OBS! Handskar ingår ej.
 
Pris med installation: 2 195:- /set
Pris med installation inkl omkretsmodifikation: 2 750:- /set
Quick Glove
Ett äldre och mycket beprövat ringsystem där handskringen "pressas på" och "gängas av". En grov o-ring mellan handsk- och styvring ser till att du förblir torr.
OBS! Handskar ingår ej.

Då Quick Glove enbart är "handskringar" behövs något av följande för att kunna användas på dräkten:
1. Quick Glove+ Quick Cuff. Pris med installation: 2 210:- /set
2. Quick Glove+ Quick Cuff. Pris med installation inkl omkretsmodifikation: 2 755:- /set

eller

3. Quick Glove+ Quick Clamp (kläms fast på dräktens limmade latextätningar). Pris: 790:- /set


  • Fristående serviceverkstad

    Vi är en helt fristående serviceverkstad som inte låser oss vid ett visst fabrikat, utan servar alla märken varav flera även under originalgarantin.