Torrhandskar

Förläng dyken genom varmare händer!

Waterproof Latex Drygloves HD
En handske i latex som man utan problem får plats med tjocka liners i. Ett par tunnare innerhandskar medföljer, vi rekommenderar att komplettera med Hestra innerhandskar. Behandlad från fingertopparna till handleden för utökad greppvänlighet under vattnet. Vi rekommenderar att göra eventuella stickhålslagningar från insidan. Finns i storlekarna S - 2XL. Passar ej till Quick Glove!

Pris rak modell: 395:- /par
Pris med tätning: 395:- /parShowa Torrhandskar
Den klassiska torrhandsken med eller utan handledstätning, vi limmar dessa själva med livstidsgaranti på limfogen. En gul innerhandske ingår.

Finns i M (liten i storleken), L och XL.

Pris: 550:- /par med konisk tätning
Pris: 550:- /par med cylindrisk tätning
Pris: 350:- /par utan tätning5-fingers latexhandskar
Populära svensktillverkade 5-fingershandskar som håller länge pga tjock latexkvalitet i toppklass. Levereras utan innerhandskar. Ren latex blir halt i vattnet, så rugga försiktigt upp greppytorna mot ett sandpapper innan första användningen.

Finns i L och XL.

Pris rak modell för ringsystem: 295:- /par
Pris med tätning: 350:- /par3-fingers latexhandskar
Svensktillverkade latexhandskar som håller värmen bättre i och med 3 fingrar istället för 5. Lång krage som till fördel kan sparas för att vikas tillbaka över torrhandsksystemet Antares för att skydda ytterligare. Levereras utan innerhandskar. Ren latex blir halt i vattnet, så rugga försiktigt upp greppytorna mot ett sandpapper innan första användningen. Måste användas med ringsystem.

One size
Pris: 450:- /parTumvantar latex
Har du rejäla problem med kalla händer finns alltid alternativet att köra tumvantar. Visst, det är klumpigare än 5-fingershandskar men tekniken går att öva upp, vi kör med denna modell själva ibland. För att få minimal värmeförlust rekommenderar vi Hestras tuminnervantar, det blir betydligt varmare än att köra 5-fingersinnerhandskar. Ren latex blir halt i vattnet, så rugga försiktigt upp greppytorna mot ett sandpapper innan första användningen. Måste användas med ringsystem. Svensktillverkade.

En strl

Pris: 495:- /parHestra Insulated Liner
Vår överlägset populäraste innerhandske som isolerar mycket bra.
Finns i strl 6-13 (stora i storlekarna).

Pris: 190:- /parShowa Liner
Standardlinern för Showas torrhandskar.

Pris: 140:- /par
  • Fristående serviceverkstad

    Vi är en helt fristående serviceverkstad som inte låser oss vid ett visst fabrikat, utan servar alla märken varav flera även under originalgarantin.