Varför ska du köpa din nya torrdräkt hos Dräktverkstan?

Vårt högsta prioritet: Att du blir nöjd.

En torrdräkt har många viktiga funktioner att fylla, förutom den uppenbara, att hålla dig torr! Den ska även ha en god passform för att du ska kunna röra dig så obehindrat som möjligt. Den ska dessutom vara utrustad med komponenter som håller god kvalitet, samt ger dig den funktionalitet du vill uppnå.

Hos oss sätter vi dig och dina behov i fokus, vi anser att det inte finns någon "One-drysuit-fits-all"-modell. Oavsett om du är en nycertifierad sportdykare, en avancerad teknisk dykare med mångårig erfarenhet, eller en yrkesdykare som arbetar i kontaminerade vatten, så ser vi till att du får en torrdräkt av rätt modell, i rätt material och med rätt tillbehör.3 anledningar till att köpa din nya torrdräkt hos oss:1. Konsultation

Vet du vilken dräkt av alla på marknaden som passar dina behov bäst? Har du koll på vad som går och inte går att göra gällande alla tillbehör? Passar du in i en standardstorlek eller behöver du en måttanpassad dräkt?

Det är många parametrar man ska ta hänsyn till när man ska investera i en ny torrdräkt, de är trots allt inte gratis och att ångra sig i efterhand pga det klassiska "tänkte-inte-på-det" kan bli en dyr historia att rätta till.

Vi ser till att bolla alla dessa parametrar med dig innan du beställer dräkten. Det innefattar fabrikat, tillverkarens alla modeller, vilken standardutrustning som ingår i respektive modell och hur alla modellerna skiljer sig åt gällande passform, tjocklek, rörlighet och slitstyrka. Det finns en uppsjö av ringsystem, kedjetyper, bootsmodeller och ventiler.

Vi går tillsammans igenom allt detta för att optimera din nya torrdräkt efter just dina behov!2. Dräktverkstan Support & Care

Det kommer alltid en tid efter ditt inköp! Dräkten kommer gå sönder, förr eller senare. Då är det skönt att veta att du är i trygga händer genom vår tjänst "DV Support & Care" som ingår i ditt köp. Du betalar ingen frakt tur & retur (gäller inom Sverige), du har 30% rabatt på alla reparationer, 15% rabatt på uppgraderingar (ringsystem mm).

Garantiärenden (Santi) sköts inhouse hos oss vilket betyder att dräkten inte behöver skickas till Polen, samt att du har företräde i servicekön alla dagar på året. Denna tjänst ingår i 2 år från leveransdatum och kan sedan förlängas för 1 500:- per år.3. Originalgarantin sköts inhouse (Santi)

Vi åtar oss enbart garantiarbeten på torrdräkter sålda av oss. Skulle din Santidräkt vara inköpt hos annan återförsäljare hänvisar vi till denna, alternativt till distributören Reel Diving i Göteborg. Om du istället önskar att vi hanterar ditt ärende tillämpar vi ordinarie priser samt en hanteringsavgift á 500kr ex moms för felrapportering, korrenspondans och packning av paket (fraktavgifter tur & retur till Polen kan tillkomma). Ledtiden (frakter + servicetid) blir väsentligt längre.

Allt detta potentiella dribbel slipper du genom att beställa dräkten av oss!
Prislistor:

   Santi 2016

   Viking 2016